Pomagamo vam premagati vse vaše težave in zaživeti polno življenje

VABILO NA DELAVNICE OBNAVLJANJA Z MISELNIM PROCESI

VABILO NA DELAVNICE OBNAVLJANJA Z MISELNIM PROCESI

INA SAHROKOVA

mojstrica celičnega zdravljenja, nosilka tradicionalnega kavkaškega zdravilstva 7 generacije, zdravnica in psihiatrinja

Saj poznaš tisto, ko se res, res in res trudiš rešiti trenutno stanje in ti govorijo  … Ah, to je vse v glavi!.. ali pa … ta je še boljši ..Saj vem, vsega je kriv stres!

In kaj potem? Čeprav vemo, da bi se morali sprostiti, čutiti in sprejeti okoliščine drugače nas še vedno tarejo bolečine, nimamo dovolj denarja, vztrajamo v toksičnem odnosu ali pa nas vzgoja otrok ( in vsi nasveti) spravlja ob živce.

VABILO NA

SKLOP DELAVNIC OBNAVLJANJA Z MISELNIMI PROCESI

 »Na tem svetu nisem, da bi živel-a tvoja pričakovanja in ti nisi tukaj, da bi živel moja.«

Zato pridi na sklop delavnic obnavljanja miselnih procesov.

Kot drevo, ki  s svojimi koreninami srka hrano iz globin zemlje in potrebuje čvrsto deblo, ki hrani krošnjo, da le ta lahko obrodi plodove, prav tako imajo naši miselni vzorci globoke korenine.

Da lahko razumemo naš trenutni miselni ustroj, ki gradi resničnost v kateri živimo je potrebno pogledati v globino. Skupaj bomo stopili v miselni svet. V štirih korakih bomo poiskali resnične vzvode našega miselnega procesa, kako in katere okoliščine vplivajo na njegovo delovanje in spoznali, ter se naučili konkretnih tehnik, ki vplivajo na spremembo….in  ZAŽIVELI J

KDAJ

19.10 – 21.10. 2018   PRVI KORAK – KORENINE               

NOVEMBER      DRUGI KORAK – DEBLO

DECEMBER       TRETJI KORAK – VEJE, KROŠNJA

JANUAR             ČETRTI KORAK  – PLODOVI

Družili se bomo v zelenem objemu pri reki Kolpi. Veliko bo praktičnega dela, ki bo potekal pod jasnim in energetsko nabitim Ininim vodstvom. Ko vstopiš na ta »vlak« bodi pripravljen, da te odpelje v popolnoma nove dimenzije. Tiste res tvoje.  Za naš miren spanec in poln želodec bodo skrbeli Kovačevi. Če te zanima več, pokukaj: http://www.kovac-kolpa.com/ In vse to samo za 430 eurov na delavnico.

Bistvo našega druženja je kvaliteta, dejanska sprememba, ki bo vplivala na tvoje miselne tokove. Tako boš končno zaživel-a resničnosti, ki si jo zaslužiš in ti je namenjana.  Zato je ŠTEVILO MEST OMEJENO.  Ne odlašaj in se čim prej prijavi !!!

Za vplačilo vseh štirih delavnic, torej 1720 EUR do 17.10.2018 vam podarimo 5% popust… kot popotnica za prijetno, vznemirjenja polno potovanje po miselnem ustroju, ki ga nosimo s sabo.

Lahko pa se odločite, da boste vplačali vsako delavnico posebej, najkasneje tri dni pred pričetkom le-te, na naš TRR SI56 0313 1100 0519 049, odprt pri SKB. Prijavite se na naš mail biodinedra@gmail.com ter priložite potrdilo o plačilu.

 

Veselimo se druženja z vami.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *