Pomagamo vam premagati vse vaše težave in zaživeti polno življenje

Medicina s kavkaza

Naravno odpravljanje vzrokov

Pomoč kavkaških ljudi je hrana: »Iz vsega, kar uporabljamo v kuhinji, lahko naredimo sredstvo za odpravljanje težav, » pravi Ina Sahrokova. Proti  bakterijam – tudi proti belemu toku – uporabljajo topljeno svinjsko mast. Pitje ječmenove vode čisti telo; priporočajo pa jo tudi pri poškodbah reber.  Pri težavah s ščitnico pa ta veja tradicionalne medicine svetuje uživanje kakija, pa tudi polaganje listov svežega zelja. Na bolno ščitnico polagajo tudi jantar; enkrat na teden pa ga zakopljejo v zemljo, da ta »petegne ven« vse bolno, kar jantar vsrka iz bolne žleze.

Kavkaška medicina temelji na  naravnem odpravljanju vzroka bolezni, ne le simptomov. Globoka povezanost z naravo,  življenje z njenimi zakonitostmi in starodavna znanja, ki se prenašajo iz roda v rod, omogočajo tudi sodobnemu človeku, da si pomaga z naravo in se ponovno uskladi s seboj in s kozmosom.

VABILO NA DELAVNICE OBNAVLJANJA Z MISELNIM PROCESI

INA SAHROKOVA mojstrica celičnega zdravljenja, nosilka tradicionalnega kavkaškega zdravilstva 7 generacije, zdravnica in psihiatrinja Saj poznaš tisto, ko se res, res in res trudiš rešiti trenutno stanje in ti govorijo  … Ah, to je vse v glavi!.. ali pa … ta je še boljši ..Saj vem, vsega je kriv stres! In kaj potem? Čeprav vemo,

READ MORE
INA

INA

Izvor bolezni po navadi ni v organu, ki nas boli, ampak drugje; tudi vzrok, da se veja na drevesu suši, ni v veji, ampak v koreninah drevesa, pravi Ina Sahrokova. V Slovenijo jo je pripeljala ljubezen in odločila se je ostati. (vir RTV) Posnetek si lahko ogledate na povezavi (vir RTV).

READ MORE