Pomagamo vam premagati vse vaše težave in zaživeti polno življenje

Urejanje odnosov

Odnosi – tu ni bližnjic

Ljudje smo odnosna bitja – nihče ni otok , sam zase ……Odnosi vplivajo na nas in mi vplivamo na odnose. To je dinamičen proces, v katerim večina sodeluje nezavedno; Ina pa uči, kako prebuditi to zavedanje in kako vzpostaviti s seboj samim in z okolico poživljajoče in konstruktivne odnose. To je enako pomembno v intimnem življenju, v družini ( posebno pozornost namenja tudi odnosom otroci starši) kot med prijatelj, sodelavci in v družbi sploh.
S svojimi nadnaravnimi sposobnostmi pa znanju iz psihologije in socilologije, pa lahko pomaga tudi s svojo jasnovidnostjo. Ta ni čarobna palica, ki bi uredila vso kompleksnost odnosov, ampak pomaga odkrivati usodne povezave in ločiti konstruktivne od destruktivnih.
Ni redko, da so za slabe odnose krivi tudi uroki , ki tudi v današnjem času niso redki. Urok lahko načne odnos – partnerski, poslovni – in uniči srečo , samouzaupanje in celo upanje.
Zato se Ina intenzivno poglobi v posamezne odnose – v družini, v partnerstvu, v službi . Ker je vsak človek zase svet, tu ni bližnjic, ampak garanje za vsak odnos posebej.

Dober odnos je ko oseba sprejeme vašo ZGODOVINO, podpira vašo SEDANJOST, in spodbuja vašo PRIHODNOST. Ne pozabite na SPOŠTOVANJE, ZAUPANJE IN LJUBEZEN…