Pomagamo vam premagati vse vaše težave in zaživeti polno življenje

Poslovno svetovanje

Poslovno svetovanje

Ina, ki je poleg medicine v Krasnodarju študirala tudi ekonomijo. Ko je prišla v Slovenijo, pa se je veliko dodatno izpolnjevala še zlasti na področju managmenta. Dodati je tudi treba, da govori slovensko, »kot da bi bil njen jezik«. Svetovanje poslovnežem pa seveda oplemeniti tudi z znanjem psihologije in parapsihologije, kar je izjemnega pomena.
Ko se posameznik na njo obrne z vprašanjem o – na primer – smiselnosti novih naložb, spremembe proizvodnega ali prodajnega programa, o zamenjavi dobaviteljev itd, se mu posveti v celoti. Pri tem pa poudarja nujnost obojestranskega sodelovanja. Gradi na zaupanju in pričakuje popolno sodelovanje.
Kako zelo je to pomembno, pove eden od njenih primerov – poslovnež je obupaval nad svojim podjetjem, denarja je bilo vse manj, stroški vse večji , zato ga je hotel zapreti. Ina pa je »videla« obetavne možnosti, vendar ob določenih spremembah – tako pri kadrih, kot pri asortimanu. Zaupal ji je in kljub prvotni odločitvi, da bo zaprl podjetje, »tvegal« ter speljal spremembe, kar se mu je obrestovalo. Danes je v svoji branži med vodilnimi.
Kultivirati svoj ego.
Še zlasti pri poslovnežih – pa tudi pri politikih in še kje, kjer se posameznik zaradi svojega vpliva, denarja itd hitro počuti nad ostalimi – je nujno kultivirati ego. Ta je največji problem, pravi Ina. »Še zlasti ko gre za vodilne ljudi je preveč močan ego škodljiv za njih osebno, kolektiv, za okolico… v primeru politike pa celo za nas vse ! Ker se tega ne zavedajo, se hranijo s svojim egom lin jih je strah, da se s tem izgubljajo moč, vpliv, sebe….je pa ravno nasprotno – če nekdo uspe kultivirati svoj ego, s tem ogromno pridobi. «

Dober odnos je ko oseba sprejeme vašo ZGODOVINO, podpira vašo SEDANJOST, in spodbuja vašo PRIHODNOST. Ne pozabite na SPOŠTOVANJE, ZAUPANJE IN LJUBEZEN…