Pomagamo vam premagati vse vaše težave in zaživeti polno življenje

Samopomoč

Samopomoč

O samopomoči je najlažje svetovati skozi osebno svetlo izkušnjo, zato Ina deli z nami srečen konec svoje zgodbe, ki se je začela z žalostjo in obupom. Ko je izvedela, da ima raka z zelo slabimi napovedmi, se ji je svet sesul. »Toda ko sem v naročje vzela svojega otroka, sem dobila moč in voljo. Če sem ga rodila, sem dolžna živeti in skrbeti zanj. Začela sem uporabljati vsa svoja znanja; s preprostimi, logičnimi psihološkimi tehnikami sem si začela pomagati.« Pisala je o vsebini, ki se jo je hotela znebiti in napisano sežigala. Uporabljala je sugestijo in avtosugestijo; preusmerila način dojemanja in razmišljanja – nehala se je smiliti sama sebi, obupovati in si risala svetlejšo prihodnost. Z vibracijo in močjo pozitivnih misli, pa tudi z izbrano prehrano si je pomagala. Kontrola je po šestih mesecih pokazala, da so njene celice obnovljene in močne, kar je zdravnikom napovedala že ob zavrnitvi klasične metode pomoči….
Tudi svoje stranke uči, kako si pomagati, kako vzpostaviti pozitivne vzorce, negovati in vzdrževati pozitivne misli in s tem krepiti pozitivne vibracije. In kako osebno rasti.

Dober odnos je ko oseba sprejeme vašo ZGODOVINO, podpira vašo SEDANJOST, in spodbuja vašo PRIHODNOST. Ne pozabite na SPOŠTOVANJE, ZAUPANJE IN LJUBEZEN…